Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'add_pwa_header' not found or invalid function name in /home3/barazand/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
loading

عوامل موثر بر برندینگ سازنده


پس از بیان نیازها و مسیرهای اصلی در پروسه ساخت و ساز، در ادامه به مواردی می پردازیم که حاصل سال ها تجربه در حوزه ساخت و ساز به صورت تخصصی و نتیجه دو سال تحقیق و توسعه فناورانه (R&D) در سطح منطقه تهران می باشد. عوامل متعددی که می تواند در ارتقای سطح کیفیت زندگی بشر در حوزه ساخت و ساز با دو تیپ مخاطب خاص مثمر ثمر باشد و کوتاهترین مسیر را جهت رسیدن به هدف متعالی آسایش و رفاه در حاشیه امنیت نسبی در طول عمر بشر به دو قشر خاص مالکین و سازندگان نشان دهد؛ با امید به اینکه بتوان راهی ساخت که در این حوزه چالش های موجود را به حداقل سطح ممکن برسانیم. در ابتدای کلام ابتدا به موارد مربوط به مخاطبین سازنده می پردازیم و راهکارهایی ارائه خواهیم داد که می توانند در حیطه کاری ایشان به عنوان ابزاری کاربردی نشان دهنده مسیر صحیح در جهت افزایش ارزش افزوده در نظام ساخت و ساز باشند.

امروزه پیام رسانی یکی از روش های بسیار مطرح در افزایش بازدهی نظام اقتصادی کسب و کارها است. محصولی که خوب برای مردم شناخته شود و با معرفی خوب بتواند روح و روان مشتری را تسخیر نماید می تواند به خوبی در بازار به فروش رود . لذا بایستی شرکت های ارائه کننده خدمات مهندسی به امر تبلیغات که می تواند از راه های مختلف نظیر سایت ها، تبلیغات اینترنتی تیزرهای تبلیغاتی ، بیلبوردها، نشریات و جراید ، هدایای یادآوردنده پیشبردی و …. می باشد، توجه جدی نمایند تا بازدهی بیشتری داشته باشند. تبلیغات هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری برای آینده است.

یکی دیگر از راه های افزایش تولید و بهره وری ، صنعتی سازی در ساختمان است . آنچه باعث شده است که امروز شرکت های ساختمانی نتوانند تولیدات بیشتری در زمان کمتری ارائه نمایند، استفاده از همان روش های سنتی و قدیمی است که از سالها پیش در صنعت ساختمان سازی ما رایج بوده است. یک انبوه ساز بزرگ کشور ما هم اکنون در واقع کار انبوه سازی خود را براساس روش های صنعتی انجام نمی دهد، بلکه انبوه سازی را همان به روش سنتی و از کنار هم چیدن تعدادی ساختمان که توسط استادکاران و با همان مصالح بومی و روش های ابتدایی تیرچه و بلوک و امثالهم می باشد در مدت زمان بسیار طولانی به انجام می رساند، در حالی که در روش صنعتی سازی یک شرکت بزرگ ساختمانی می تواند در مدت زمان کوتاه و با رعایت کامل استانداردهای سازه ای و تاسیساتی و حتی معماری هزاران واحد ساختمانی را با یک زمان بندی مشخص آماده و اجراء نماید. بدون اینکه مصالحی تلف نماید و یا دیرکردی داشته باشد و یا خارج از استاندارد فنی کاری را انجام دهد. این موضوع باعث می شود که یک شرکت ساختمانی بتواند در مدت کوتاهی چندین برابر روش سنتی محصول ارائه دهد و تولیدات و ظرفیت تولید خود را بالا ببرد.

«هدف» حرفه‌ای از هر تبلیغاتی این است که با کمترین هزینه و یا هزینه‌ای مقرون به صرفه به بیشترین تأثیر شگرف در حیطه کاری و به تعداد زیادی از مخاطب دسترسی پیدا کنید که راه را برای پیدا کردن مشتری جدید برای شرکت شما هموار کند؛ که در واقع تعریف کاملی از تبلیغات پارتیزانی می باشد، چنین تبلیغاتی از انواع بازاریابی پنهان یا بازاریابی مبتنی بر هیاهو است. بازاریابی پارتیزانی Guerilla Marketing  روشی نامنظم و نامتعارف در تبلیغات است که بر پایه نوآوری و شکستن ساختارهای سنتی استوار شده است. البته ریسک این موضوع همیشه پا برجاست. اگر تبلیغات شما به نحو خوبی انجام شود، یک قدم موفقیت آمیز برای شرکت شماست. و در غیر این صورت پولی است که دور ریخته شده است. بر خلاف آن چه ممکن است به نظر بیاید تبلیغات شامل تکنیک های کوچکی هم می‌باشد که در ادامه به نحوه ی برنامه ریزی، اجرا و نظارت بر تبلیغات در چند نکته اشاره می‌کنیم:

 ۱- ابتدا مخاطب و بازار خاص را هدف بگیرید:

به یاد داشته باشید تبلیغات شما باید برای مخاطبین آن بازار خاص باشد و این یک اشتباه بزرگ است که تبلیغاتی در سطح وسیع بدون اینکه نوع مخاطب در نظر گرفته شود انجام شود. همیشه این سوال را از خود بپرسید چه نوع مشتری را می‌خواهید جذب کنید بعد از آن در تبلیغاتتان با‌‌ همان زبان رایج مخاطبان خاص تبلیغ کنید.

۲- مزایا و تسهیلات جانبی محصول و خدمات خود را پر رنگ کنید:

یکی از راه های تبلیغات موثر، تبلغیات و معرفی تسهیلات و امتیازات خرید، استفاده از خدمات و سرویس شرکت شما می‌باشد، این مقوله رقابت را در بین رقیبان به نفع شما رقم می‌زند. گرچه تبلیغات با حجم بالا یک مزیت محسوب می‌شود، تا زمانی که تسهیلات و امتیازهای جانبی ارائه ندهید در ذهن مخاطب و مشتری مورد نظرتان به حد لازم رسوخ نکرده‌اید.

۳- تصویر و یا نمایه استفاده کنید:

خیلی از محصولات مانند مک دونالد را به راحتی از روی تصاویر بیلبوردها می‌توان تشخیص داد. اگر زمینه فعالیت شما کوچک‌تر است به یاد داشته باشید که Logo تبلیغاتی و بسته بندی، اثری مشابه را در ذهن مشتری باقی خواهد گذاشت. به نمایش گذاشتن یک تصویر آن هم به صورت مداوم و پایدار چه در وب سایتهای تبلیغاتی، چه در بیلبورد‌ها و چه در فضاهای تبلیغاتی کوچک‌تر حتماً امکان رسوخ به ذهن مشتری را به شما می‌دهد.

4- مکان تبلیغات بسیار مهم است:

سایت اینترنتی، کانال تلویزیونی و رادیویی و یا مجله مورد علاقه شما حتماً و لزوماً مورد علاقه مخاطب و مشتری شما نیست در مورد علاقه های احتمالی مشتری و مخاطب هدف خود تحقیق کنید، مطالعه کنید و از سلیقه شخصی خودتان در انتخاب راه های تبلیغاتی اجتناب کنید. هدف شما فقط ارتباط برقرار کردن با مشتری و هدف خاص به نحوی که او می‌پسندد است، نه به نحوی که شما می‌پسندید.

5- بر تبلیغاتتان نظارت داشته باشید

کار ساده ایست که بدانید مشتریانتان از چه طریقی با شرکت شما آشنا شده‌اند. حتی خیلی از کارآفرینان این کار را نمی‌کنند و در عوض به دنبال پیدا کردن المان یا فاکتورهای جذابی هستند که در تبلیغات باعث جذب مشتری شده و یا این که چه شرکت تبلیغاتی با فاکتورهای سودآورتری محصول شما را به نحو برجسته تری به نمایش می‌گذارد.

6- در اینترنت جست وجو كنید

یكی از راه های رسیدن به مشتریان و شناسایی آنها ، دستیابی به اطلاعات تماس آن ها از طریق اینترنت است كه می تواند به تدریج به ایجاد یك پایگاه داده ها از ایمیل ها و اطلاعات تماس دیگران منجر شود. البته به یاد داشته باشید ارسال ایمیل ناخواسته هم تبعاتی دارد. فراموش نکنید که : اینترنت ابزاری است که زندگی ما را بیش از این از حضور خودش متاثر خواهد ساخت.

7- مدیریت وقت و زمان داشته باشید

همیشه مراقب مدیریت وقت باشید. نباید با صرف وقت فراوان یك كار را به پیش برد. باید هزینه های وقت های اضافه را در لیست هزینه های اجرایی مد نظر داشت.

8- محصول گرا باشید

از مشاوران فنی برای ارتقای كیفی خدمات خود  استفاده كنید.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wq_footer_method' not found or invalid function name in /home3/barazand/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'add_pwa_footer' not found or invalid function name in /home3/barazand/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'add_pwa_ios' not found or invalid function name in /home3/barazand/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324